Energiebesparende maatregelen – gratis bij je thuis

In het kader van onze verduurzaming aanpak voor het hele complex organiseren wij in samenwerking met de gemeente Den Haag een bijeenkomst die in het teken zal staan van energie besparen. Op individuele basis. Wat kun je nu al doen om in je appartement te besparen op energie gebruik en daarmee op energiekosten. Waarbij de mogelijkheid bestaat gratis energiebesparende maatregelen bij je thuis te laten installeren, door een via de gemeente ingehuurd bedrijf. Deelname aan de actie en de installatie van de materialen is gratis.

Deze bijeenkomst over energie besparen zal gehouden worden in het Strandhotel Scheveningen op 7 oktober 2021 van 19.30 uur tot uiterlijk 22:00 uur, waarvoor jullie hierbij van harte uitgenodigd zijn.

We starten de bijeenkomst met een toelichting op de Direct Bespaaractie van de gemeente. Via deze actie kunt je zoals hierboven aangegeven gratis energiebesparende maatregelen bij je thuis laten installeren, door een via de gemeente ingehuurd bedrijf. Op de avond van deze bijeenkomst is er al de mogelijkheid tot inschrijving voor deze actie. In de weken erna zal er contact opgenomen worden voor een geschikt moment om de installatie bij je thuis uit te voeren. Meer informatie treft je aan via deze link Direct bespaaractie – Duurzame stad Den Haag

Aansluitend zal er door de gemeente een workshop energie besparen worden verzorgd. In 30 tot 45 minuten krijgt u praktische tips en is er de mogelijkheid om met andere VvE-leden in gesprek te gaan over je eigen energieverbruik.

In het kort:

Wat?                  VvE bijeenkomst in het kader van het besparen van energie

Voor wie?          Alle leden van de VvE Zeekant 100 tm 100 L, 101 tm 101 L,102 tm 102 L

Wanneer?          7 oktober 2021

Hoe laat?           Vanaf 19:30 uur

Waar?                Strandhotel Scheveningen, Zeekant 111

Aanmelden?     Ja graag. Klik voor inschrijfformulier: https://forms.gle/jwB8rxPEhDj1PdeC9

Plaats een reactie