Over ons

Verduurzamen is geen vak op school waar je onderwijs in krijgt. Maar in ieder leven, van jong tot oud krijgen we of hebben we te maken met klimaatverandering. Je kunt ervoor kiezen je van de hele klimaatverandering niets aan te trekken. “Zal jouw tijd wel duren”. Dan is de volgende vraag – wil je niet comfortabel, tegen lagere energiekosten en met een goed gevoel dat je de aarde een klein stukje beter achterlaat – verder willen gaan?  
Wij hebben ons bovenstaande vragen ook gesteld. Het antwoord laat zich raden. Onderhoud aan onze woningen, aan ons pand zullen we te allen tijde moeten doen. Zeker als je zoals wij aan zee mag wonen. Als we dat onderhoud nu slim oppakken en in plaats van ouderwets renoveren kiezen voor duurzame renovatie aanpak dan geven we ons zelf een cadeau. Lagere energiekosten, comfortabel wonen en waardevermeerdering van de woning. En ja, daar zal ook een investering tegenover staan. Maar ook daar zijn slimme oplossingen die in de praktijk al worden toegepast voor in te zetten.

Vanuit Oranjeflat 3 gaan we voor verduurzamen. We willen van de Oranjeflat(s) groene flats gaan maken. Op deze website zullen we de aanpak hiervan voor onze flat, de ontwikkelingen en de valkuilen die we tegen komen delen. Voor de dagelijkse beslommeringen is er een klein team actief.

Heb je vragen of wil je aansluiten bij ons verduurzaming team neem dan contact met ons op via onderstaande email link. Heb je interessante aanvullende informatie dan horen we dat ook graag!

Info@vanoranjenaargroen.nl

Energielabel van Oranje naar Groen!