Inventarisatie verwarming, glas en ventilatie per appartement

Na de eerste ervaring met energiebesparende mogelijkheden voor in huis – afgerond in oktober 2021 – zijn we inmiddels vergevorderd met het inzichtelijk maken van de verduurzaming mogelijkheden en aanpak voor onze hele flat.

We verwachten binnen enkele weken het Energiemaatwerk advies waarin we voorgesteld krijgen hoe, tegen welke kosten/ opbrengsten en fasering we onze flat kunnen gaan isoleren, ventileren en naar minder energie verbruik kunnen gaan. Met als einddoel en in stappen – energieneutraal worden.

Het Energiemaatwerk advies wordt gedeeld en besproken met alle bewoners zodra het beschikbaar is. Voor de wijze waarop we dat gaan bespreken zijn we nog even afhankelijk van de dan geldende corona-regels. Ook zullen we dan bespreken op welke punten er nog aanvullend onderzoek nodig is. Ten behoeve van aanvullend onderzoek hebben we alvast een paar feitelijke inzichten nodig. Over uw huidige verwarming (CV -ketel, vloerverwarming, elektrische bijverwarming enz.), wat voor soort glas heeft u in de ramen en op welke manier en op welke plekken heeft u de ventilatie in uw appartement op dit moment geregeld.

Bij een aantal bewoners, die net verbouwd hebben of recentelijk nieuwe (vloer)verwarming hebben geïnstalleerd hebben we afspraken gemaakt of zijn al langs geweest. Zodat we weten welke energievriendelijke methoden al worden toegepast in de flat. Overal langsgaan is o.a. qua tijdsbestek niet voor iedereen passend. Vandaar het verzoek om ons te helpen de 3 gevraagde onderwerpen – m.b.t. verwarming, glas en ventilatie – te inventariseren door onderstaande vragen te beantwoorden.

Heeft u hier vragen over of wilt u toch liever dat we een afspraak maken dan is een reactie op dit e-mailtje voldoende. Bellen mag ook: 0655824443 Aly van der Vegte

Link naar het inventarisatieformulier:  https://forms.gle/Tjw63mf63n9kP5vb7